Food is wat ons
bij elkaar brengt,
eten maakt
iedereen blij!

Mijn naam is Peter Sturm. Veel mensen kennen mij als schoenmaker op de Gedempte Turfhaven in Hoorn. Ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer geweest en in 2016 besloten om te stoppen en de zaak te verkopen, maar ja wat doe je dan….? Met 48 jaar, te jong om met pensioen te gaan, te oud voor heel veel banen…

Diep in mijn hart wist ik wat ik wilde, wat mijn passie is, wat mij energie geeft, maar durfde ik dat wel aan…. Gelukkig was ik niet alleen… Met mijn partner in crime, Intan Tania, durfde ik de sprong wel te wagen!

Door onze vele reizen, hebben wij onze gezamenlijke passie gevonden: namelijk onze liefde voor koken en mensen blij maken!

double_in_peet3

Ons concept

Sfeervol met een licht Urban style en een open keuken waaruit de typisch Indonesische geuren je tegemoetkomen. De gerechten van Double Streetfood zijn authentiek bereid en vol van smaak dit door de geurige traditionele boemboes.

Onze keuken bestaan uit snacks als lemper, indische pastei, gerechten als soto ayam, nasi rames, rendang special, saté ayam met gado gado, onze best bestelde Indische rijsttafel, of de roti kip special, bekend uit de Surinaamse keuken?
Met als afsluiter onze heerlijke Tjendol (ook lekker als drank) of een heerlijke Dadar Gulung? Wij hebben het.

Kortom genoeg keuzes.

Ons eten is betaalbaar en vooral lekker.

see you in double!